La meva foto
"El simple aleteig d'una papallona pot canviar el món" (Proverbi xinès)
ALES DE VIDRE,
ESVOLETECS DE COLOR.
ENCANT LLUMINÓS.




dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

10 comentaris:

  1. Em sembla fantàstica la resposta d'ella...Té les coses molt clares, no sé què esperava ell, potser que em quatre moixaines i bones paraules oblidés tot el mal que li havia fet?
    L'oblidarà i trobarà un altra amor més sincer, ben segur!
    Bon dia de Sant Jordi, Papallona.
    Petonets amb olor de roses.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, M. Roser. Veritablement hi ha persones que es pensen que amb una flor i una frase feta ho tenen tot arreglat. Doncs no és així!
      Més petons de tornada.




      Elimina
  2. Vivim de l'oblit? L'oblit ens nodreix?
    Jo crec que sí.
    Ens ajuda a fer lloc,
    foc nou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens molta raó, Jordi. Foc nou i cremar records que no porten enlloc. Tan sols a un camí tancat.

      Elimina
  3. i és que l'amor no es guanya només amb una rosa... és quelcom que s'ha de guanyar dia a dia, demstrar-lo, cuidar-lo, fer-lo crèixer...

    anyway, espero hagis tingut un feliç sant jordi i et desitjo una feliç primavera , papallona ;-)

    ResponElimina
    Respostes

    1. Sure, Joan!! Una cosa no treu l’altre. Mai una mala paraula per Sant Jordi, ni una espina clavada al cor. També desitjo que la teva primavera sigui amb aromes de colors i aires de frescor. Abraçades.

      Elimina
  4. Et llegeixo cada cop que fas una entrada a el teu bloc, però vols dir que no tens una frustració amb algú perquè sempre que escrius al menys em sembla a mi parles d’una persona en concret, ja que veig que els teus poemes tenen un doble sentit i com que els altres van per el mateix camí, no tinc dubte que es per el mateix. Em sembla que tot això va a parar a una separació i crec que ell no contesta a els teus escrits, sinó crec que això seria una quantitat de capítols sense fi. Crec que encara el deus d’estimar, sinó no crec que escrivissis tant sobre el mateix tema. Una salutació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari, Anònim. El fet de no donar el teu nom també em diu molt de tu, encara que tens el dret de fer-ho igual que jo també publico sota pseudònim. Bé, com veus jo sempre publico tots els comentaris, mentre no siguin ofensius, és clar. Veig que no saps bé com és el món de l’escriptura i, per suposat, no em coneixes a mi. Jo, personalment, no tinc la costum de personalitzar els meus escrits. La imaginació, normalment, es una de les eines que s’utilitza quan escrius i encara que el món del nostre entorn és prou inspirador, en el meu cas no és aquesta la meva manera de fer. Cadascú té el seu estil i el meu no és aquest. Sento decebre’t. Potser tu t’has vist reflectit en les meves paraules i els meus versos t’han portat a un tema personal. Sento que t’hi sentis identificat, però la vida són alegries i tristeses, llums i ombres que ens embolcallen cada dia en cada una de les nostres petjades. Per tant, és la teva percepció i això és cosa teva.
      Gràcies per seguir el meu blog “Ales de paraules” on sempre espero que els meus esvoletecs arribin al vostre recer. T’aconsello que llegeixis més i, sobre tot, a grans poetes que la nostra terra a donat i t’adonaràs que molts d’ells parlen de tristeses i sentiments profunds on en cada vers i en cada paraula hi ha un gran pou de saviesa. Per exemple el nostre insigne poeta, Salvador Espriu.

      Papallona blava

      Elimina
  5. Uis, l'Amor ....què difícil !! S'ha de treballar força i encara més difícil, mantenir-lo ! quan es correspost , com diu la Roser, amb una rosa i una frase no ni ha prou... per això no hem de defallir i lluitar pel amor que tots busquem.
    Bon dijous festiu i reivindicatiu !! ; ))

    ResponElimina
  6. Gràcies, Artur. Totalment d’acord amb tu i la M. Roser. S’ha d’aprendre a estimar, doncs l’amor no va a pes de roses o de paraules. No cal estimar molt. El que si cal és estimar bé i millor, respectant, ajudant, protegint i abraçant il•lusions junts quan el camí es torna pedregós.
    Abraçades cap els teus Instants.

    ResponElimina

GRÀCIES PER ACOMPANYAR-ME AMB LES TEVES PARAULES.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEGUIDORS DE LES MEVES PAPALLONES

QR PAPALLONA BLAVA

QR PAPALLONA BLAVA

INFORMACIONS

INFORMACIONS
Protected by Copyscape Originality Checker