La meva foto
"El simple aleteig d'una papallona pot canviar el món" (Proverbi xinès)
ALES DE VIDRE,
ESVOLETECS DE COLOR.
ENCANT LLUMINÓS.
diumenge, 1 de gener del 2012

S A L U T, 2 0 1 2 !!

6 comentaris:

 1. Entrem-hi amb nova energia, per aquest forat del pany! Que no ens aturin ni els enganys ni els fers paranys. Bon 12, Papallona. Ja torno.

  ResponElimina
 2. Que guapo Judit, això és tota una apologia de la "ny", feta poema, és molt original... no anem pas per cap mal viarany, sinó volem fer algun plany, causat per algun dany...
  Petons de bon any,
  M. Roser

  ResponElimina
 3. Jordi, gràcies. Enlairo el vol amb tota la energia positiva, per poder batre les ales amb la força de la paraula per enguany.
  Salut sense dany,
  amb una abraçada de bon any.

  ResponElimina
 4. Gràcies, M. Roser. Us he volgut felicitar el nou any amb un toc festiu per començar amb un bon bany de mots i rialles.
  Ah! Per cert, no voldria que tinguessis un desengany, però jo no sóc la Judit, només sóc una papallona blava que intenta voleiar encara que sigui a través d’aquest forat del pany.
  Abraçades i petons de bon any.

  ResponElimina
 5. Perdona Papallona, ui, ui i això que només estem començant l'any, si ara ja tinc aquests lapsus, (en lloc de caçar mosques, podria agafar papallones per copiar-ne el color), no sé pas com l'acabaré...Això deu ser que algú m'ha posat un parany!!! Trauré la clau perquè puguis entrar pel forat del pany...
  Petons de color blau,
  M. Roser

  ResponElimina
 6. M. Roser, no crec pas que cassis mosques, en tot cas versos molt bonics com els que tu fas. Això és l’afany per començar molt bé l’any.

  Una altra abraçada de bon any.

  ResponElimina

GRÀCIES PER ACOMPANYAR-ME AMB LES TEVES PARAULES.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEGUIDORS DE LES MEVES PAPALLONES

QR PAPALLONA BLAVA

QR PAPALLONA BLAVA

INFORMACIONS

INFORMACIONS
Protected by Copyscape Originality Checker